افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه گیلان در مسابقات حاشیه دریای خزر در کشور قزاقستان

در مسابقات بین المللی کشورهای حاشیه دریای خزر که در قزاقستان برگزار شد، تیم کاراته دانشگاه گیلان مقام نایب قهرمانی را کسب کرد. در این رقابت ها  حامد سمیعی نصب ، زهرا پروانه و زینب عزیزی عنوان قهرمانی و مدال طلای مسابقات کاراته حاشیه خزر را کسب کردند.هم چنین سهند صدیقی و شیرین موسی وند دیگر کاراته کاران دانشگاه گیلان توانستند مدال نقره و مقام نایب قهرمانی رقابت های حاشیه خزر در کشور قزاقستان را به خود اختصاص دهند. در دیگر رقابت ها نیز تیم دونفره شطرنج دختران دانشگاه گیلان به مقام سوم مسابقات دانشجویان کشورهای حاشیه دریای خزر دست یافت. مریم رفاهتی و کیمیا عابدینی شطرنج بازان دانشگاه گیلان بودند. ضمن عرض تبریک ، برای دانشجویان عزیز و پرتلاش دانشگاه گیلان آرزوی موفقیت روزافزون داریم.