مراسم بزرگداشت مقام مادر در دانشگاه گیلان برگزار شد

مراسم گرامیداشت میلاد حضرت زهرا (س) و روز مادر  با حضور زنان دانشگاهی در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد.

در این مراسم دکتر راهبه نیارکی اصلی مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده ضمن تبریک فرخنده سالروز میلاد حضرت صدیقه کبری (س) و روز زن، بر نقش زن به عنوان قلب تپنده، شادی بخش و گرما بخش خانواده تاکید کرد و از حمایت های مسئولین دانشگاه در پیشبرد امور مربوط به زنان و خانواده دانشگاه قدردانی نمود.

منا ابروفراخ مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان هم در این مراسم ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه (س) و تاکید بر نقش زنان موفق در پیشبرد اهداف جامعه، به بیان اهمیت نقش مادری زن در خانواده و نقش مدیریتی او در جامعه پرداختند.

در این مراسم از برندگان مسابقات فرهنگی و ورزشی که به مناسبت این ایام برگزار شده بود و هم چنین از پژوهشگران زن برتر در سال 97 تقدیر به عمل آمد.