مسابقات هفته تربیت بدنی در سال۹۶

20 11 2017
کد خبر : 4070909
تعداد بازدید : 266

مسابقات هفته تربیت بدنی در بخش دختران از تاریخ 96/7/20 لغایت 96/8/3 در شش رشته ورزشی برگزار شد. شرکت کنندگان دختر این جشنواره 132 نفر بودند که در رشته های والیبال 4 نفره، بدمینتون، دوچرخه‏ سواری، هندبال، سه‏ گانه خوابگاه (دانشجویان غیرتربیت‏ بدنی، دانشجویان تربیت‎بدنی)و بسکتبال سه نفره در مجموعه‏ ورزشی دانشکده تربیت‏ بدنی به رقابت پرداختند و در پایان مسابقات جوایزی به رسم یادبود به نفرات برتر اهدا گردید.

مسابقه والیبال 4 نفره با حضور 6 تیم از دانشجویان دختر در روزهای یکشنبه 23 مهرماه و سه‏ شنبه 25 مهرماه ساعت 18 برگزار گردید که در آن، تیم سعیده حسین‏ زاده (تربیت‏ بدنی)،رضوان اشتری (تربیت‏ بدنی)،یگانه مشهدی (تربیت‏ بدنی)و معصومه شکری (شیلات) به مقام اول و تیم پرنیان ایمانی (تربیت‏ بدنی)، بهار دین پرست (اقتصاد)، مریم سریری (حقوق)و سارا موسوی (تربیت‏ بدنی) به مقام دوم دست یافتند.

مسابقه بدمینتون با شرکت 26 نفر از دانشجویان دختر در روزهای یکشنبه 23 مهرماه و سه‏ شنبه 25 مهرماه ساعت 18 برگزار گردید که در آن، مریم قنبری مقام اول، مارال محمدرحیمی مقام دوم و صدف عسگری مقام سوم را کسب کردند.

مسابقه دوچرخه‏ سواری با حضور 14 نفر از دانشجویان دختر در روز پنجشنبه 27 مهرماه ساعت 12 در پیست دانشکده تربیت‏ بدنی و علوم‏ ورزشی دانشگاه گیلان برگزار گردید که در آن،نسترن غلامی (مکانیک) مقام اول،میترا تورانی (کشاورزی) مقام دوم و فاطمه صفایی (تربیت‏ بدنی) مقام سوم را بدست آوردند.

مسابقه هندبال با شرکت 3 تیم از دانشجویان دختر در روز پنجشنبه 27 مهرماه ساعت 14 برگزار گردید که در آن،تیم مریم صابری (تربیت‏ بدنی)، فاطمه آرمان (تربیت‏ بدنی)، زینب محمدی (تربیت‏ بدنی)، سهیلا حبیب‏ پور (تربیت‏ بدنی)، زهرا زمانی (تربیت‏ بدنی)،مهسا دادمند (تربیت‏ بدنی)و مینا امامی (تربیت‏ بدنی) به مقام اول دست یافتند.

مسابقه سه‏ گانه شامل پرتاب بسکتبال- شوت فوتسال-دارت با شرکت 22 نفر از دانشجویان دختر غیرتربیت بدنی به مدت یک هفته از تاریخ 26 مهرماه تا 2 آبان 96 در محوطه خوابگاه بنت الهدی صدر برگزار گردید که در آن کبری جهان قربان (کشاورزی)، زینب یوسفیان (کشاورزی)،مونا طهماسبی ( مهندسی برق)،زهرا رمضانی (مشاوره)،عذرا محمدیان (مهندسی برق)و شادی گیلانی (علوم اجتماعی) به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.

مسابقه سه‏ گانه شامل پرتاب بسکتبال- شوت فوتسال-دارت با شرکت 22 نفر از دانشجویان دختر تربیت بدنی روز دوشنبه 2 مهرماه ساعت 12 در محوطه دانشکده تربیت‏بدنی و علوم‏ورزشی دانشگاه گیلان برگزار گردید که در آن،دلینا خادمی،سارا اسدی،میترا امیدی،یاسمن قلی‏زاده،زینب محمدی به عنوان نفرات برتر معرفی گردیدند.

مسابقه بسکتبال سه نفره با شرکت 23 تیم در روز جمعه 28 مهرماه 96 در سالن مهر لاهیجان برگزار گردید که تیم دانشگاه گیلان متشکل از حکیمه افروزه،صبا بلوری فر و فاطمه رحیمی با هدایت خانم مریم مهدویان مقام اول را کسب کردند.

مسابقات قهرمانی کارمندان بانوان گیلان پنجشنبه 27 مهر ماه 1396 در سالن دارت مجموعه شهدای رشت برگزار گردید که در بخش تیمی، تیم دانشگاه گیلان متشکل از الهام افلاکیان دوست،معصومه احتشامی،مریم قنادی،پرستو خان عمویی به سرپرستی مروارید مزین با کسب 69 امتیاز به مقام اول دست یافتند.هم چنین در بخش انفرادی، معصومه احتشامی مقام اول و الهام افلاکیان دوست مقام سوم مشترک را بدست آوردند.

اختتامیه جشنواره ورزشی هفته تربیت بدنی با حضور آقای دکتر محبی رئیس محترم دانشکده تربیت بدنی، آقای دکتر فرحبخش مدیر محترم دانشجویی دانشگاه، آقای کمایی مدیر محترم اداری دانشگاه و خانم دکتر نیارکی مشاور امور بانوان ریاست دانشگاه و همچنین استقبال تعداد زیادی از دانشجویان در دانشکده تربیت‏ بدنی برگزار شد. این مراسم ساعت 13 روز چهارشنبه 3 آبان و در آخرین روز هفته تربیت‏ بدنی برگزار شد.

جشنواره ورزشی در رشته‏ های والیبال 4 نفره، بدمینتون، دوچرخه‏ سواری، هندبال و بسکتبال سه نفره در بخش دختران و دوومیدانی، بدمینتون، فوتسال و دوچرخه‏ سواری در بخش پسران از تاریخ 20 مهر لغایت 3 آبان برگزار گردید. همچنین در این ایام مسابقات سه‏ گانه ورزشی برای دانشجویان غیرتربیت‏ بدنی در خوابگاه بنت‏ الهدی (ختران) و میرزاکوچک (پسران) و مسابقات سه‏ گانه برای دانشجویان تربیت‏ بدنی در محوطه دانشکده تربیت‏ بدنی برگزار شد. در این مراسم به تمامی نفرات برتر لوح تقدیر و جوایز نقدی اهدا گردید. شایان ذکر است برای اولین بار کارکنان خانم دانشگاه گیلان در مسابقات دارت که به میزبانی اداره ورزش و جوانان استان برگزار گردید، شرکت کردند. در این مسابقات کارکنان دانشگاه گیلان موفق به کسب مقام قهرمانی شدند که در این مراسم با اهدا لوح و هدیه از آنها تقدیر به عمل آمد. از نکات قابل توجه این جشنواره برگزاری مسابقات همگانی ویژه دانشجویان غیرتربیت‏ بدنی و تقدیر از نفرات برتر غیرتربیت‏ بدنی در تمامی رشته‏ ها بود.

دسته بندی :
خبرها