بازگشت به صفحه کامل

وبینار ویژه دومین نمایشگاه منطقه ای توانمندی های دانشجویان دختر در زمینه مد، لباس و صنایع دستی برگزار شد

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با همکاری مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه گیلان وبینار ویژه دومین نمایشگاه منطقه ای توانمندی های دانشجویان دختر در زمینه مد، لباس و صنایع دستی 2 تیرماه 99 به صورت آنلاین برگزار گردید.

دبیری علمی این نشست به عهده دکتر علی یعقوبی مدیر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان بود.

در این نشست، مهندس عسکری مدیر کل پشتیبانی و امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری  درباره ابعاد اجرایی نمایشگاه و دکتر فردین علیخواه عضو هیأت علمی گروه جامعه شناسی درباره ابعاد جامعه شناسی مد سخنرانی نمودند.

این نشست روز دوشنبه 2 تیرماه ماه ساعت 11 تا 12:30 برگزار گردید.

شایان ذکر است به همه ی شرکت کنندگان در این وبینار گواهی حضور ارائه شد.